Soos Open Air Festival

Open Air Festival zal plaatsvinden op 14 september dit jaar, en de line-up is als volgt!

JONNA FRASER

Niemand minder dan de enige echte Jonna Fraser is dit jaar de headliner van Open Air!
Je kent hem waarschijnlijk al van hits zoals Party, Do Or Die, Architect en Zwarte Hoodie en op 14 september komt hij dus een party zetten op Open Air!

SUPERGAANDE

Pardon!? Staat Supergaande op Open Air? Doe normaal!
Supergaande kennen we natuurlijk allemaal van YouTube, maar ze kunnen ook enorm hard feest bouwen! 14 september komen ze dat bewijzen in Herkenbosch dus zorg dat je erbij bent!

JÄGERSTRIKE

Iedereen die uitgaat kent ze, je kunt niet meer om ze heen. Jägerstrike staat voor een enorm feest, altijd gezelligheid en vooral heel veel confetti! Hun eclectische stijl zorgt dat iedereen wel iets heeft om op te dansen!
The residents are back, give it up for Jägerstrike!

JAKSNHYDE

Jaksnhyde staat altijd gegarandeerd voor een goed feestje, met de beste meezingers en lekkere dansplaatjes gaat hij er absoluut voor zorgen dat alle voetjes van de vloer gaan!

BIX

Wie kent 'm niet? Of je nu een avondje uit gaat of 's middags een plaatje gaat kopen in Jottem Record Shop, je ziet Bix overal!
Bix heeft met onder andere concepten zoals Jottem en Slapeloze Nachten inmiddels zichzelf allang bewezen als onmisbaar in het uitgaansleven in Roermond en met zijn hiphop sound weten we zeker dat hij ook bij Open Air een goeie indruk gaat maken!

DJ STUITER

Laat zijn leeftijd je niet misleiden, op slechts 12-jarige leeftijd draait dit supertalent veel ervaren DJ's er uit! Stuiter is van alle markten thuis en heeft al op veel grote festivals gestaan, waaronder Stereo Sunday!
Dit jaar mogen wij ons gelukkig genoeg noemen om hem op onze line-up te hebben, dus zorg dat je erbij bent voor DJ Stuiter!

6FACES

Deze artiest is niet meer te missen bij elke avond uit in Roermond en omstreken!
Bij RGB disco, Onwijs, en dit jaar ook bevrijdingsfestival staat 6Faces op de line-up en wij vonden dat Open Air niet in dat rijtje kon missen!
Elke keer weer krijgt deze man iedereen aan het dansen, je kunt er simpelweg niks aan doen wanneer hij draait, je gaat gewoon dansen!