50 jaar soos: Familiefestival

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

50 jaar soos: Familiefestival

Dit is ons bedankje aan Herkenbosch voor de jarenlange steun die we hebben mogen genieten. Tijdens het Familiefestival denken we aan iedereen. We hebben een programma samengesteld dat voor elke generatie die met de soos in aanraking wat wils biedt. Van de kleinste tot de oudste bewoners van Herkenbosch.

We beginnen de dag in de St. Sebastianuskerk met een kerkdienst waarna er vervoer klaar staat voor de senioren richting het festivalterrein.
Op het festivalterrein starten we met een traktatie. Een stukje vlaai en een consumptie krijg je van de soos. Waarom? Simpel, wie jarig is trakteert! Let op de uitnodiging die je in de bus krijgt. Hier zit een voucher bij waarmee je de traktatie kan afhalen. Terwijl je hiervan geniet kun je luisteren naar Blaaskapel Judaska. Tijdens het tweede deel van het optreden van Judaska is er de mogelijkheid om te feliciteren. Ondertussen is voor de basisschool jeugd al het een en ander te doen. Knutselen, Springkussens, oud Hollandse spellen en schieten onder begeleiding van Schutterij St. Sebastianus. Om het feest nog wat groter te maken gaan we in de loop van de middag over naar een mega disco voor je jeugd van Herkenbosch. Feest DJ Wim zal dan met allerlei gave dingen de show op z’n kop zetten. Misschien zijn er wel nog een paar verrassingsoptredens die middag die de ouders erg leuk zullen vinden. Om af te sluiten gooien we er nog maar een artiest tegen aan. En niet de eerste de beste. Misschien wel de leukste Limburgse artiest: Marleen Rutten. Met haar Limburgse repertoire en Duitse slagers weet deze betoverende dame met gemak de zaal te veroveren.

Naast natuurlijk een lekker biertje, fris wijntje of een cocktail wordt er ook aan eten gedacht. Gedurende de dag zijn er een paar Foodtrucks aanwezig met lekkere hapjes. Dus honger hoeft er niet geleden te worden.

sep 22 2019

Details

Date: 22 september 2019
Time: 10:00 - 18:00
Cost: Gratis
Evenement Categories:

Venue

Sportpark de Schoolkamp

Schaapsweg 35
Herkenbosch, Limburg 6075BH Nederland

+ Google Maps

Schedule

  • 10.00 - 10.45 Kerkdienst
  • 10.45 - 11.15 Vervoer naar het festivalterrein
  • 11.00 - 12.45 Blaaskapel Judaska
  • 14.30 - 17.00 Mega Disco met Feest DJ Wim
  • 17.00 - 17.30 Marleen Rutten
  • 17.30 - 18.00 Prijsuitrijking Mega Disco

  •