50 jaar soos: TENTFEEST

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

50 jaar soos: TENTFEEST

Het gezelligste feest in Herkenbosch mag ook niet missen tijdens het 50 jarige Jeugdsoos Amicale jubileum. Een lekker biertje, wijntje of een sfeervolle cocktail en leuke Limburgs-, Nederlands- en Duits-talige muziek zijn de ingrediënten voor deze fantastische avond. De artiesten die dit jaar hun opwachting maken zijn Lex Uiting, Erwin en de Wolfgang Petry Doppelganger Dirk Maron.
Dirk Maron is de Wolfgang Perty Doppelganger van Duitsland. Ken je Wolfgang Petry niet? Dat kan bijna niet! Zegt Wahnsinn, Verliebt, Verloren…, 7 Tage, & Nächte je wat? Dan ken je Wolfgang Petry. Dirk is een graag gezien gast in heel Duitsland en is daar regelmatig te zien op nationale tv.

Dat van ’T Merretkoer niet meer achter zijn naam staat heeft Erwin te danken aan zijn jarenlange carrière. Gewoon begonnen in de kefeekes van Mesjtreech en ondertussen bekend in heel Limburg (en nog wel wat verder). Hits zijn er genoeg om een avond mee te vullen. denk maar eens aan ’N Griekse Nach en aan ’T Reuzeraad. Duidelijk toch?
En de avond wordt gepresenteerd door een bekende Limburger/Nederlander. Geboren in Venlo, getogen in Venlo, Nederland onveilig gemaakt, Prins geworden bij de Venlose Jocus, Radioland op z’n kop gezet, Een avontuur met Twan Huijs op TV. Het hoort niet op. Op ons 50 jarige jubileum presenteert hij de avond niet alleen maar zal twee DJ-sets doen en natuurlijk zal hij zijn eigen liedjes ook gaan zingen. Om in de mood te komen:

Kaarten zijn verkrijgbaar, online bij TicketTransit, en bij Hubo Minkenberg in Herkenbosch.

Details

Date: 14 september 2019
Time: 20:00 - 01:30
Cost: € 5,00
Evenement Categories:

Venue

Sportpark de Schoolkamp

Schaapsweg 35
Herkenbosch, Limburg 6075BH Nederland

+ Google Maps

Schedule

  • 19.30 - 21.00 DJ
  • 21.00 - 22.00 Lex Uiting
  • 22.00 - 23.00 Wolfgang Petry Tribute Dirk Maron
  • 23.00 - 00.00 Lex Uiting
  • 00.00 - 00.45 Erwin
  • 00.45 - 01.30 DJ
  •  

Ticketprijs in de voorverkoop is €5,--. Dagkassa is € 5,--