50 jaar Soos: TRIBUTE TO MUSIC

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

50 jaar Soos: TRIBUTE TO MUSIC

Omdat het het 50 jarig jubileum van de soos is hebben we ook speciaal aandacht voor de populaire muziek van de afgelopen generaties. Live muziek is één van de constanten van de Soos. Artiesten als Rowwen Hèze, The Scene stonden al op de planken van de jubileumpodiums. Maar ook veel locale en regionale bands. Live muziek is onmisbaar.
In het tweede feestweekend staan op het podium:

Abba Fever XL
In de zomer van 2010 ontstaat Abba Fever. Inmiddels heeft de band net zoveel routine gekregen in het neerzetten van een waanzinnige show als ABBA zelf. Sinds 2015 is de oorspronkelijke bezetting van Abba Fever uitgebreid met een liveband (XL) en speelt de 8-koppige band in theaters en poppodia door heel Nederland. Met trots kunnen we zeggen dat Abba Fever XL de beste ABBAtribute band van Europa is!

Vipers, dé Queen tribute van Europa
Fans van live muziek weten dat Queen de absolute meester was van live optredens. Dat weten de Vipers ook maar dat houdt ze niet tegen om toch deze weergaloze band te gaan coveren. En dat doen ze nog goed ook. Fantastisch zelfs. Nu zijn de muzikanten achter dé Queen tribute band ook niet de eerste de beste rockers. Beppe Maggioni, zanger, pianist en (hoogstwaarschijnlijk 😉 de reïncarnatie van Freddie is bekend van de Voice of Italy waar hij het geshopt heeft tot aan de semi-finale. Waarom de Voice of Italy? Het zijn Italianen. We laten ze speciaal voor ons 50 jarig jubileum uit Italië invliegen.

Memphis Maniacs
Tja hoe leg je de Memphis Maniacs uit aan iemand die de Memphis Maniacs niet kent. Bijna onmogelijk maar ok, laten we het proberen: men neme een berg gekheid, een hoop fun, vette muziek, maniakaal goede muzikanten en schudt deze combinatie totdat de stoom er vanaf komt. We brengen het nog op smaak met wat zout en peper. Het resultaat te gekke Mash-ups en een publiek dat uit zijn dak gaat tijdens hun übervette show!
De Memphis Maniacs stonden al op de Zwarte Cross, Concert at Sea, Noorderslag, Lowlands, Oerol, Dance Valley, Paaspop, Solar… het gaat maar door. Maar nu dus ook In Herkenbosch op ons 50 jarig jubileum.

Kaarten zijn verkrijgbaar, online bij TicketTransit, en bij Hubo Minkenberg in Herkenbosch.

Details

Date: 20 september 2019
Time: 19:30 - 01:30
Cost: VVK € 17,50
Evenement Categories:

Venue

Sportpark de Schoolkamp

Schaapsweg 35
Herkenbosch, Limburg 6075BH Nederland

+ Google Maps

Schedule

  • 19.30 - 20.00 DJ
  • 20.00 - 21.15 Abba Fever XL
  • 21.15 - 21.45 DJ
  • 21.45 - 23.00 Vipers
  • 23.00 - 23.45 DJ
  • 23.45 - 01.00 Memphis Maniacs
  • 01.00 - 01.30 DJ
  •  

Ticketprijs in de voorverkoop is €17,50. Dagkassa is € 20,--